Annons
Nyheter

Darren

Nyheter • Publicerad 29 januari 2010

Jag kom att tänka på en gammal bekant i går. Jag vet inte riktigt varför men det var väl något minne som triggades. Han hette Darren och bodde på samma studenthem som jag mitt första år i London. Jag kommer inte ihåg vilken kurs han gick men han hoppade av för att året efter försöka komma in på journalistprogrammet.

En tid förde han en slags vagabondtillvaro innan han lämnade studenthemmet eftersom rummen var till för personer som pluggade under The London Institute. Darren var en snygg kille och det var lite av en Askungesaga att han strax efter att ha beslutat sig för att hoppa av sin kurs blev upptäckt av en modellscout vid en busshållsplats på Kings Road.

Annons

Nu blev det ju en twist på den där Askungesagan eftersom Darren var väldigt fascinerad och nyfiken på droger. Det var mycket marjuanarökande och strax efter han fått sitt modellerbjudande provade han ecstasy för första gången. Han fick en allergisk reaktion och fick tillbringa någon vecka på sjukhuset. Hans modellkarriär fick sig en viss törn innan den ens kom igång.

Så, ungdomar, tänker efter både en och två gånger innan ni stoppar i er något.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons