Annons
Nyheter

Dagen innan ...

Nyheter • Publicerad 10 januari 2010

Då är det dags att bege sig till arbetet i morgon. Ja, jag vet att jag inte ska klaga. Jag har haft 23 dagars ledighet. Skulle jag klaga borde jag väl stoppa cement i käften och mura igen foderluckan.

Det är inte det att jag tycker att det ska bli hemskt att gå till jobbet i morgon. Vad jag kommer att sakna är att inte kunna gå och lägga mig när jag vill utan behöva tänka på att nu måste huvudet läggas på kudden om vi ska klara av morgondagen. Jag kommer att sakna att vakna och att inte behöva gå upp. Det är förbaskat mycket trevligare att vända på sig i sängen och halvslumra istället för att sätta fötterna på det kalla golvet.

Annons

I dag har jag därför njutit extra av en varm dusch, legat mycket i sängen och slukat en bok som heter "Flickan under jorden" av Elly Griffiths. En fantastisk läsupplevelse med spännande karaktärer och en välvävd intrig. Jag har även tittat på Mamma Mia, en film som är en som en solig omfamning och ett välbehövligtt botemedel mot den isande kyla som blåser omkring där ute.

Kommer det nu tack vare dessa åtgärder att bli lättare att gå upp i morgon? Nej ....

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons