Annons
Nyheter

Bokmässan

Nyheter • Publicerad 23 september 2010

I dag började bokmässan. För vilken gång i ordningen vet jag ärligt inte men det mesta var sig likt. Barnlitteraturen var längst bort till höger som vanligt och Bonniers häckade där de brukar. Själv agerade jag precis efter tradition och gick gång upp och gång ner för att insupa allt.

För en bokälskare som jag är en bokmässa att vara ett steg närmare himlen än vanligt. Om jag hade haft en mer vidlyftig ekonomi hade jag med lätthet kunnat komma hem med ett flertal hyllmeter. Det är rent otroligt så många böcker jag skulle vilja ha, så många böcker jag har hemma och så otroligt många böcker det finns där ute som aldrig ges ut därför att de inte anses som ekonomiskt bärande.

Annons

Kända ansikten som Björn Hellberg, Dick Harrison, Leif Mannerström och Bosse Bildoktorn passerade i revy med ett antal andra välkända ansikten. Några andra ansikten som inte är så kända för allmänheten men viktigare för mig förgyllde min dag. Ett så stort antal kramar så att mitt immunförsvar bör vara på topp de närmaste tio åren.

Peter Pluntkys bok om varumärkesskyltar i 24 karat guld och getskinnsfodral för den nätta summan av 390 000 kronor tog första platsen för excesser.

//P.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons