Annons
Nyheter

Vinstregn över Blidsberg

I Blidsberg är det många som har fått några extra tusenlappar i semesterkassan. I lördags vann andelsspelarna på Basta kvarn över 700 000 kronor på V75.
Nyheter • Publicerad 13 juli 2013
Birgitta Isaksson, Torbjörn Häljestig, Erik Johanson och Tommy Andersson är några av vinnarna i Blidsberg.
Birgitta Isaksson, Torbjörn Häljestig, Erik Johanson och Tommy Andersson är några av vinnarna i Blidsberg.Foto: Kristin Ståhlkrantz
Foto: Kristin Ståhlkrantz

Det var Erik Johanssons tur att sätta förra veckans rader i andelsspelet på Basta kvarn. Hans strategi var att inte lyssna på experterna och satsa hårt på sin favoritkusk.

– Man ska inte lyssna på experterna i tv, de bara bladdrar. Jag spelar alltid på den bäste kusken som är Björn Goop, han vinner flest lopp varje år, säger Erik.

Annons

– Det var höga odds och bara två som hade sju rätt. Vi hade sex rätt och fick 793 077 kronor som vi delar på 67 andelar. Det passar alltid bra att vinna, men kanske lite extra bra inför semestern, säger Birgitta Isaksson som driver Basta kvarn.

Deras andelsspel har pågått i cirka 20 år och det har trillat in många småvinster under åren.

– För tio år sedan vann vi också ganska stort, då fick vi 30 000 per person. Jag tror det här är en turbutik, säger Erik.

Kristin Ståhlkrantz
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons