GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Veckans fråga: Vilken tycker du är Ulricehamns finaste byggnad?

På söndag kommer arkitekturkritikern Mark Isitt till Ulricehamn och ger sin syn på stadsbilden. UT gav sig ut på stan för att undersöka vilken byggnad ulricehamnarna håller mest kär.
Ulricehamn • Publicerad 10 november 2021 • Uppdaterad 13 november 2021
Luke Eriksson.
Luke Eriksson.Foto: Evelina Segerqvist

Luke Eriksson, 22, Ulricehamn. – Definitivt stadshuset, det är väldigt fint. Men Ulricehamns kyrka är också fin.

Birgitta Martinsson.
Birgitta Martinsson.Foto: Evelina Segerqvist

Birgitta Martinsson, 79, Dalstorp. – Det huset min son bor i, jag kan inte säga annat (skratt). Ett vitt hus på Nygatan 32 är det.

Afif Poyraz.
Afif Poyraz.Foto: Evelina Segerqvist

Afif Poyraz, 40, Ulricehamn. – Kallbadhuset. Jag gillar att det ligger i vattnet och det har ett väldigt fint utseende.

Gunilla Alterby.
Gunilla Alterby.Foto: Evelina Segerqvist

Gunilla Alterby, 79, Ulricehamn. – Jag är benägen att säga stationshuset, men även Folkets hus och rådhuset. Det är fint med hus som inte bara är fyrkantiga. Men hade det varit längre tillbaka i tiden hade jag nog sagt stadshotellet (som brann ner) eller kurhotellet.

Evelina SegerqvistSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ulricehamns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.