Annons
Nyheter

Våld och skadegörelse i grannfejd

En man i 50-årsåldern åtalas på 13 punkter för att under hösten på olika sätt terroriserat en grannfamilj i ett samhälle i Ulricehamns kommun.
Nyheter • Publicerad 28 oktober 2011

Dödshot, skadegörelse på hus, bil och trädgårdsmöbler, stölder, olika former av ofredanden och rent fysiskt våld. Det verkar ha varit verkligheten i ett villaområde i Ulricehamns kommun under hösten.

För en dryg vecka sedan häktades en man i 50-årsåldern misstänkt för en rad brott i det som ser ut som en bitter grannfejd. Mannen har anklagat grannfamiljen för brottsligheter men har själv gått långt över gränsen för vad lagen tillåter i sina försök att få grannarna att flytta.

Det var efter flera dödshot i början av oktober som mannen greps, anhölls och häktades. Mannen sitter fortfarande i häkte i väntan på rättegång.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons