Annons
Nyheter

Våld och hotelser i hyreshus

Ett bråk mellan en hyresvärd och en hyresgäst har spårat ur. Under några veckor har över tio anmälningar från hyreshuset i ett samhälle kommit in till polisen.
Nyheter • Publicerad 6 augusti 2011

För några veckor sedan fick polisen in tre anmälningar från ett hyreshus i ett samhälle i Ulricehamns kommun. Enligt polisen handlar det i grund och botten om en tvist mellan två personer angående boenderättigheter. Bråket har dock spridit sig och i dagsläget är fyra stycken misstänkta för brott, inklusive hyresvärden. Det finns också fem vittnen till olika händelser. När polisen hade fått in de första anmälningarna för ett par veckor sedan arbetade inte polisen aktivt med dem. Men under veckan har bråket eskalerat och anmälningarna från adressen har strömmat in.

– I dag (fredag) har vi fått in fyra till fem anmälningar, och i går fick vi in lika många, säger Stefan Gustafsson vid polisen.

Annons

Bland de anmälningar som finns står bland annat misshandel, olaga hot, stöld och falsk angivelse. Vid två tillfällen har polispatrull funnits på platsen.

Hyresvärden bor inte i Ulricehamnstrakten.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons