Annons
Nyheter

Välbesökt hemvändardag i Hökerum

I söndags var det hemvändarträff i Hökerum och ungefär 200 personer samlades. Det blev en lyckad dag med gamla skolfoton, mat och kära återseenden.
Nyheter • Publicerad 6 augusti 2013
I Hökerums skola hölls en fotoutställning som väckte många gamla minnen till liv.? Fotografierna var väldigt uppskattade och en del dröjde sig kvar där länge, säger Bengt Samuelsson.
I Hökerums skola hölls en fotoutställning som väckte många gamla minnen till liv.? Fotografierna var väldigt uppskattade och en del dröjde sig kvar där länge, säger Bengt Samuelsson.Foto: Kristin Ståhlkrantz

I söndags anordnade Södra Vings hembygdsförening en hemvändardag som lockade omkring 200 personer.

I Hökerums skola visades en utställning med gamla skolfotografier och besökarna hade chansen att titta in i sina gamla klassrum. I Bogastugan bjöds det på en kall buffé och hölls en friluftsgudstjänst.

– Dagen blev bättre än förväntat och vi hade fantastiskt väder! Allt blev väldigt uppskattat; maten, fotografierna och dagen som helhet, säger Bengt Samuelsson som är en av arrangörerna.

Kristin Ståhlkrantz
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons