Annons
Nyheter

Bil åkte av R46 – voltade ut i terrängen

Vid midnatt mot lördagen inträffade en singelolycka med personbil på riksväg 46 strax söder om Trädet i Ulricehamns kommun.
Trädet • Publicerad 9 november 2019
Foto: David Skarland

Räddningstjänst från Ulricehamn och Trädet, ambulanspersonal och polis skickades till platsen där bilen låg på taket ute i terrängen vid sidan om vägen, intill några träd.

– En ensam förare har hamnat utanför vägbanan och voltat. Föraren var ute ur bilen när vi kom fram, så vi har inte gjort så mycket på plats, säger Christer Larsson, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänstförbund.

Annons

Klockan 01 undersöks föraren, en kvinna i 25-årsåldern, av ambulanspersonal på olycksplatsen. Hon fördes senare till sjukhus, meddelar Boråspolisen som uppger att hon misstänks för rattfylleri efter att ha blåst positivt och tagits med för ytterligare provtagning.

Rubriceringen blir grovt rattfylleri.

Kvinnans skador beskrivs som lindriga.

Trafiken ska ha påverkats mycket av olyckan, enligt Trafikverket som strax förre klockan 01.30 meddelade att det var full framkomlighet på platsen igen.

Här saknas innehåll

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons