Annons
Nyheter
På sju år har han sålt fastigheter som gett 25 miljoner i provisionsintäkter. Nu är Arne Westman en av nio mäklare i landet som är med i Guldklubben.
Nyheter • Publicerad 31 januari 2014

När Fastighetsbyrån i fredags hade stor konferens för sina mäklare och andra anställda runt om i landet var Guldklubben en av nyheterna. Medlemmar i den får bara de mäklare vara som sedan 2007 haft provisionsintäkter på 25 miljoner kronor. Det handlar alltså om vad kunderna betalt i provision, inte vad mäklarens tjänat.

Nio av de ungefär tusen mäklare som arbetar inom Fastighetsbyrån nådde upp till det resultatet, däribland alltså Arne Westman på Fastighetsbyrån i Ulricehamn.

Annons

– Det han och de övriga åtta har åstadkommit är mycket imponerande. Det är inte många i branschen som lyckas med det, säger Fastighetsbyråns vd Lars-Erik Nykvist.

Bo Högborn

Anders Rosenberg
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons