Annons
Nyheter

Ulricehamnare misstänks för stölder och inbrott

Fem pojkar och unga män åtalas för en rad brott som ska ha skett från hösten 2012 till januari i år. En ulricehamnare finns bland de misstänkta.
Nyheter • Publicerad 20 mars 2013

Listan är lång över de brott som någon eller flera av de åtalade misstänks ligga bakom. Enligt stämningsansökan tros de bland annat ha stulit fordon och kört utan att ha rätt till det, krossat rutor och gjort inbrott i på flera ställen. En ung man i 20-årsåldern som bor i Ulricehamns kommun misstänks för häleri efter att han hanterade gods som han visste var stulet. Han och en kamrat ska i oktober förra året även ha brutit sig in hos en bilfirma i Borås och stulit och kört en bil. Vid samma tillfälle misstänks duon ha snattat bensin på en bensinstation i Borås. Efter det ska färden ha fortsatt mot en lanthandel där de stal bland annat cigaretter och kontanter.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons