Annons
Nyheter

Ulricehamn med nattklubb igen

När Chi Ngo slår upp portarna till Coco Thai i centrala Ulricehamn på lördag blir Ulricehamn med nattklubb igen. Det efter ett halvår utan discodans varje helg.
Nyheter • Publicerad 23 september 2010
Chi Ngo har importerat inredningen till sin nya restaurang och nattklubb från Thailand.Foto: Henrik Erickson

Det gamla sparbankshuset på Järnvägstorget i Ulricehamn har de senaste veckorna förvandlats till ett thailändskt hus i tegel. Både till det yttre och på insidan. I veckan sattes stora guldbokstäver med företagets namn upp på den röda fasaden.

– Det är något för alla i Ulricehamn att prata om. Guldfärgen valde jag med tanke på det, säger den leende ägaren Chi Ngo.

Annons

En thailändsk restaurang är basen i verksamheten. Det är inget nytt för Ulricehamn. Däremot kommer det rådande hålet vad gäller disco och nattklubb nu att fyllas.

– Vi kommer att ha nattklubb på lördagar. Under den tiden vi renoverat här har många varit framme hos oss och sagt att de saknat just det.

Precis som hos tidigare ägare blir det nattklubbsverksamhet och dans på ovanvåningen och restaurang på gatuplan.

Angående konkurrensen bland de asiatiska restaurangerna i Ulricehamn, nu tre till antalet, säger Chi Ngo så här.

– Alla har olika koncept och lockar sina kunder.

Chi Ngo har innan han anlände till Ulricehamn drivit restauranger i Göteborgsområdet, I Borlänge och i Ludvika.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons