Annons
Nyheter

Två kvinnor döms för klädstölder

Kvinnorna stal kläder och skor i butiker i Gällstad och gömde dem i en container. De togs på bar gärning och nu väntar fängelse och vård.
Nyheter • Publicerad 20 december 2011

Kvinnorna är inte obekanta för rättsväsendet. De båda förekommer på 15 respektive sex punkter i belastningsregistret sedan tidigare. I samtliga fall handlar det om stölder.

I augusti i år stal de båda kvinnorna kläder och skor i två olika butiker i Gällstad. Stöldgodset gömdes undan i container för senare upphämtning. Polisen fick information om handlingarna och tog kvinnorna på bar gärning när en av dem plockade upp kassarna ur containern och den andra kvinnan väntade i bilen.

En av kvinnorna döms också för en stöld i Borås och hennes dom blir två månaders fängelse. Den andra kvinnans psykiska ohälsa gör att hon döms till rättspsykiatrisk vård.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons