Annons
Nyheter

Två anhållna efter stöldturné i lördags

Kläderna från Gällstads butiker gömdes utmed vägen. Två medelålders kvinnor sitter nu anhållna misstänkta för flera stölder i lördags.
Nyheter • Publicerad 15 augusti 2011

En av kvinnorna observerades i en klädaffär där hon var på väg ut med märkeskläder utan att betala. En polispatrull kallades till platsen och hon greps misstänkt för snatteri.

– På plats framkom sedan att det kunde finnas fler misstankar mot kvinnan. Flera andra mindre stölder hade inträffat under dagen och det visade sig finnas en kvinna till som hon samarbetat med, säger Stefan Gustafsson vid polisen i Ulricehamn.

Annons

Efter förhör på platsen uppdagades att kvinnorna gömt undan kläder vid en väg för senare upphämtning. Båda greps och anhölls senare.

– Det är båda misstänkta för stöld och eftersom det är märkeskläder det handlar om så springer värdet snabbt iväg till några tusen, säger Stefan Gustafsson.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons