Annons
Nyheter

Tre män misstänks för grov misshandel

Tre män åtalas misstänkta för flera brott, bland annat ska två av dem enligt åtalet ha gjort sig skyldiga till en brutal misshandel i Borås i september där offret bröt skallbenet.
Nyheter • Publicerad 24 februari 2012

De tre männen, två i 20-årsåldern och en i 25-årsåldern, har vissa kopplingar till Ulricehamn men har bostadsadress i Borås. De åtalas för flera brott, bland annat alltså en grov misshandel.

Det är de två yngre männen som enligt åtalet sägs ha attackerat andra män i september förra året i Borås. Enligt åtalet ska männen, tillsammans med andra, ha visat särskild hänsynslöshet och råhet genom att oprovocerat, i numerärt överläge attackerat offren. Ett av offren drabbades av brott på skallbenet, skrapsår, och svullnad efter att ha fått ta emot knytnävsslag och sparkar mot kropp och huvud.

Annons

Männen förnekar brott.

Den äldre av männen åtalas bland annat för dopningsbrott. Han ska enligt åtalet ha förvärvat 189 ampuller med dopningsmedlet Testosteronenantat med syfte att sedan sälja det. Mannen erkänner innehav.

En av de yngre männen åtalas för narkotikabrott efter att ha påträffats i Ulricehamn med 98,7 gram hasch på sig. Han har erkänt.

Samma man åtalas också för rattfylleri, olovlig körning och ringa narkotikabrott. Han ska ha kört bil mellan Borås och Ulricehamn påverkad av hasch. Även detta har han erkänt.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons