Annons

Tre bilar länsade på bensin – tjuvarna borrade hål i tanken

Limmared • Publicerad 14 april 2023 • Uppdaterad 15 april 2023
Tre bilar i Limmared tömdes nyligen på bensin genom att tjuvarna borrade hål i botten på tankarna. 120 liter bensin blev bytet.
Tre bilar i Limmared tömdes nyligen på bensin genom att tjuvarna borrade hål i botten på tankarna. 120 liter bensin blev bytet.Foto: Johan Nilsson/TT

Någon gång under helgen 6-9 april får ett hushåll i Limmared påhälsning av tjuvar. Någon eller några tömmer bilens tank på bränsle. Ägaren, en man 45-årsåldern, uppger i polisanmälan att han precis tankat bilen och därför blivit av med runt 40 liter bensin.

Samma helg drabbas ett annat hushåll på samma gata av en liknande stöld. Två bilar har tömts på bensin, precis som vid den första stölden genom att någon borrat hål i botten på bensintanken. Tjuvarnas byte blir här 80 liter bensin.

Jens AugustinssonSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons