Annons
Nyheter

Trafikolycka vid Tolkabro

En krock mellan en taxi och en personbil inträffade i dag strax efter 16-tiden vid korsningen på riksväg 40 vid Tolkabro.
Nyheter • Publicerad 22 december 2011
Foto: Christer Seldevall

Olyckan inträffade när taxin skulle svänga in mot Hökerum och kolliderade med personbilen på väg mot Borås. I personbilen, en Volvo, satt två vuxna och två barn, varav barnen och en vuxen fördes till Borås sjukhus med lindrigare skador. I taxin satt en pojke utan fysiska skador, på väg till ett boende i Hökerum. Det visade sig att pojken var autistisk vilket gjorde det svårt att kommunicera med honom. Med hjälp av personal från boendet kunde pojken föras in i ambulans. Två bilar från räddningstjänsten i Ulricehamn och en från Hökerum deltog i räddningsarbetet. Under räddningsarbetet stängdes trafiken av, men släpptes på igen vid femtiden.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons