Annons
Nyheter

Träd vandaliserade på Idrottsgatan

Tankelös vandalisering eller ett inlägg i debatten om Lassalyckan. Två nätter den gångna veckan har de nya träden på Idrottsgatan välts.
Nyheter • Publicerad 21 september 2011
Trädvandaler. Någon har under två nätter den här veckan mejat ned nyplanterade björkar på vägen mot Lassalyckan.
Trädvandaler. Någon har under två nätter den här veckan mejat ned nyplanterade björkar på vägen mot Lassalyckan.Foto: Henrik Erickson

Under tisdagen fick en av de nyplanterade björkarna utmed vägen mot Lassalyckan resas. Hjulspår visade att någon kört in i trädet.

Det som skulle kunnat vara en olyckshändelse kom i annat ljus under onsdagen. Då var tre av träden utmed Idrottsgatan nedmejade. Hjulspår vid träden berättar att någon helt sonika kört in i björkarna och sedan tagit samma väg tillbaka ut på vägen igen.

Annons

Någon anmälan av händelserna till polisen hade inte gjorts under onsdagen.

Förbipasserande vid avstängningen av Sanatorievägen vid Villa Bogesund har i veckan kunnat notera att de kraftiga avstängningarna inte stoppar alla bilister. Det finns tydliga hjulspår i gräset vid gångbanan.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons