Annons
Nyheter

Stubo säljer till Ulf Svensson

Ulf Svensson, kommunpolitiker i Ulricehamns kommun, blir ny ägare till ett antal flerfamiljshus i Knätte.
Nyheter • Publicerad 15 april 2010

Det är en fastighet i Knätte med sex lägenheter som det kommunala bostadsbolaget Stubo har sålt. Uppgörelsen blev nyligen klar. Det blir kommunpolitikern Ulf Svensson, hemmahörande i Böne, som tar över fastigheten.

– Det känns bra, säger han om affären.

Annons

– För hyresgästerna kommer det inte att märkas någon större skillnad. Min förhoppning är att kunna ge en bra närservice.

Som en första viktig uppgift blir att se till att samtliga lägenheter hyrs ut. Idag står två av lägenheterna outhyrda, men enligt Ulf Svensson finns i vart fall en tänkbar ny hyresgäst på gång.

På sikt hoppas Ulf Svensson kunna se över uppvärmningen av fastigheten. I dag används direktel.

– Mitt mål är att finna en alternativ och mer miljövänlig uppvärmningsform. Sol är spännande, men biobränsle är också ett alternativ. På sikt kan också vindkraft vara något att överväga, säger Ulf Svensson.

Stubo har tidigare deklarerat att man gärna ser att en fastighetsägare med lokal förankring, tar över ägandet av lägenheterna i Knätte.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons