Annons
Nyheter

Snus och cigaretter byte vid Vegbystöld

Natten till onsdag stals cigaretter och snus till ett stort värde från affären i Vegby. Även flera husvagnar har utsatts för inbrott.
Nyheter • Publicerad 8 februari 2012

Larmet i närbutiken i Vegby gick några minuter över fem på morgonen. När ägare och polis kom till platsen upptäcktes att snus och cigaretter till ett stort värde saknades.

– Det handlar om 40 limpor cigaretter och hundratals snusdosor så värdet drar i väg. Runt 25 000 kronor är värdet på det som stulits, säger Stefan Gustafsson vid polisen i Ulricehamn.

Annons

Enligt polisen har vissa iakttagelser gjorts i samhällets närhet under natten men inte i direkt anslutning till brottsplatsen.

– Det finns ingen misstänkt i nuläget, säger Stefan Gustafsson under onsdagen.

Senare under dagen upptäcktes sedan att det även varit inbrott i ett flertal husvagnar som står uppställda på campingen precis intill affären. Om något saknas i husvagnarna var under onsdagen inte helt klart.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons