Annons
Nyheter

Simhallens duschrum renoveras nästa år

Under en längre tid har det framförts synpunkter på standarden på duschutrymmena i simhallen i Ulricehamn. Nästa år väntar ombyggnad.
Nyheter • Publicerad 20 augusti 2011

Kommunstyrelsen tar upp frågan på sitt bord då de har möte på måndag. Punkten på dagordningen föranleds av ett medborgarförslag där en kommuninvånare i en skrivelse menar att duschutrymmena måste åtgärdas. Duscharna är både funktionsmässigt och hygieniskt under all kritik, menar förslagsställaren.

Fritidsenheten i kommunen säger i sitt yttrande att de i flera års tid påpekat att utrymmena behöver renoveras. 2010 var arbeten i simhallen planerade av fastighetskontoret men besparingar sköt fram planerna.

Annons

Under våren 2011 har planering pågått, främst för att göra simhallen mer handikappanpassad och mer tillgänglig för barnfamiljer. När dessa planer sätts i verket, planerat till sommaren 2012, ska även duschutrymmena renoveras, skriver fritidsenheten.

Fastighetssidan ser inte att några akuta åtgärder behöver göras innan den renoveringen.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons