Annons
Nyheter

Seger för Dalstorp i premiären

Johan Einarsson blev historisk målskytt när han gjorde Dalstorps första mål i division två.
Nyheter • Publicerad 20 april 2013
Johan Einarsson gjorde två mål när Dalstorp vann seriepremiären med 2?0.
Johan Einarsson gjorde två mål när Dalstorp vann seriepremiären med 2?0.Foto: Carina Carlzon

Den vindsnabbe forwarden nöjde sig inte med 1–0 som han slog in i den 79:e minuten. När det återstod sju minuter av mötet mellan Dalstorp och Lindome i division två gjorde Johan sitt andra mål för dagen och fastställde slutresultatet till 2–0.

– Med tanke på att jag har kört rehab, på grund av överansträngda lår, under två veckors tid och bara tränat för fullt de två sista träningarna inför premiären känns det här väldigt bra, säger Johan Einarsson.

Annons

Dalstorp satte sig i förarsätet direkt när matchen drog igång och radade upp kvalificerade målchanser i den första halvleken. Trots många lägen lyckades laget inte överlista Lindomes målvakt.

Under den andra halvleken var DIF:s övertag inte lika markant men istället var Dalstorp mer effektivt när målchanserna kom.

På Lassalyckan spelade UIFK oavgjort mot AFK Linköping. Matchen slutade 1–1 efter en kvittering av Ulricehamns Michael Andersson i den andra halvleken.

Carina Carlzon
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.