Annons
Nyheter

Robert Wells bjuder på tältrock vid Sturebadet

Räkna med fullt drag vid Sturebadet i Ulricehamn den 24 september. Då kommer Robert Wells med sitt Rhapsody in rock.
Nyheter • Publicerad 21 februari 2011
Robert Wells - i september i ett tält vid Sturebadet.
Robert Wells - i september i ett tält vid Sturebadet.Foto: Leif R Jansson / SCANPIX

Förra sommaren gästades Ulricehamn av magikern och illusionisten Joe Labero. Tältturnén stannade till vid Sturebadet och det var i stort sett fullsatt. Den lyckade satsningen gör att eventföretaget Nöjet från Göteborg satsar på Ulricehamn även i år.

– Vi märkte att det var många ulricehamnare som köpte biljett till Labero och det visar att det finns ett bra underlag för den här typen av underhållning. Det var en stor del i beslutet att komma tillbaka, säger Björn Nohlgren på Nöjet.

Annons

Den 24 september står Robert Wells i centrum för Rhapsody in rock. Under turnén, som totalt ska gästa 24 platser i Sverige, ackompanjeras han av bland andra LaGaylia Frazier, Geir Rönning, Jörgen Mörnbäck och trion Vocalette.

"Close up Rhapsody" heter turnén och med close up menas att publiken ska komma nära.

– Det går in maximalt 1 500 personer i tältet så det blir på det sättet närkontakt mellan oss och publiken. Det går att se det hår året som lite av en reaktion från min sida. En reaktion på alla stora arenor och slott och annat som jag spelat på de senaste åren, säger Robert Wells.

Att Wells firar 25 år som artist gör turnén lite extra speciell för stjärnan.

– Jag ser det här som en ny utmaning för mig. Att komma till mindre scener på mindre orter. Där går det inte att skydda sig bakom stora strålkastare, säger han.

En extra krydda under hösten är att det i varje stad ska plockas fram en lokal pianostjärna. Ansökan för att få chansen att komma upp på scenen och få riva av en låt med Robert Wells kommer ske via internet.

– Intresserade ska skicka in en pianovideo med sig själv in action. Jag hoppas vi ska hitta många okända stjärnor ute i landet, säger Robert Wells.

Ulricehamn är det näst sista stoppet på turnén som startar i Falkenberg den 18 augusti och avslutas i grannstaden Halmstad den 25 september.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons