Annons
Nyheter

Raketuppskjutning och sång på förskolans dag

På torsdagen firades förskolans dag med sång på torget och raktuppskjutning i Stadsskogen.
Nyheter • Publicerad 21 maj 2011

Firandet pågick på olika sätt på olika platser. Vid tiotiden på torsdagen hade ett 100-tal barn till exempel samlats på Stora torget för att sjunga. Det blev Imse vimse spindel, Du ska inte tro det blir sommar och Ja må du leva sjöngs till och med två gånger innan det var dags att vandra Storgatan fram med flaggor och glada rop.

Vid Stadsskogen firades bland annat genom att skjuta upp raketer. Raketerna var PET-flaskor som hade försetts med en raketspets och sedan dekorerats med paljetter, glitter och annat vackert. De fylldes sedan till viss del med vatten och sköts upp med hjälp av lufttryck.

Sång var även här ett självklart inslag. Bland annat hade de mindre barnen en maracaskonsert med egenhändigt gjorda instrument. Sedan bjöds det också fika med bulle och ansiktsmålning.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons