Annons
Nyheter

Prego tar plats i White guide

Fika för finsmakare.
Ulricehamnscaféet Bar prego har fått placering i White guides kommande summering över Sveriges bästa caféer.
Nyheter • Publicerad 1 juni 2013
Karin Norrlander, som driver Bar Prego tillsammans med sin man Jens, är glad och överraskad över listningen i White Guides kommande caféguide.
Karin Norrlander, som driver Bar Prego tillsammans med sin man Jens, är glad och överraskad över listningen i White Guides kommande caféguide.Foto: Christer Seldevall

Om en dryg vecka släpper White guide sin guide till vad man anser vara Sverige bästa caféer. Bar Prego är ett av de caféer som finns med i sammanställningen.

– Det är vansinnigt roligt. Och överraskande, säger Karin Norrlander, som driver Bar prego i Ulricehamn tillsammans med sin man Jens.

Annons

Det är första gången som White guide gör en listning av detta slag. Vilket gör det extra roligt att få en placering, tycker Karin.

– Vi jobbar hårt, med inställningen att varje kund är viktig. Detta blir ett bevis på att vi gör något bra. Och det känns förstås fantastiskt roligt.

Att White guide haft ögonen på Bar prego var totalt okänt för paret Norrlander. Inte ens då de via epost anmodades att skicka in faktauppgifter om caféet slogs de av tanken att något var på gång.

– Det enda jag tänkte var att ”White guide, där kommer man aldrig med”, säger Karin.

Så efter några påminnelser via epost skickades uppgifterna in. Kort därefter blev de uppringda och fick reda på vad det handlade om.

Om en dryg vecka släpps sammanställningen från White guide i form av en bok. Samma vecka, den 10 juni, firar Bar prego att det är två år sedan man öppnade i Ulricehamn.

Flera anledningar att fira?

– Absolut, men vi vet inte hur. Kanske en fest för oss och våra kunder? Vi får se, säger Karin.

– Egentligen hade vi planerat semester då. Fast nu vet vi inte. På något sätt är det först när jag står här med boken i handen som jag kan ta in att det verkligen är sant att vi är med på White guides lista.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons