Annons
Nyheter

Pensionär i Tranemo rånad under vapenhot

Under vapenhot tvingades mannen i 70-årsåldern lämna ifrån sig kontanter och annat gods. Polisen söker nu två rånare.
Nyheter • Publicerad 23 juli 2011

Strax före halv två mitt på dagen i torsdags rånades en man i 70-årsåldern. Två män tog sig in i hans bostad och tvingade till sig både pengar och värdesaker. De hotade mannen med både kniv och skjutvapen.

– Offret säger att det är två för honom okända män som hotat honom. Det stannade vid hot och mannen blev inte fysiskt skadad, säger Stefan Gustafsson, platschef vid polisen i Ulricehamn.

Annons

Rånarna var inte maskerade när de var inne i 70-åringens bostad. Mannen har därför kunnat lämna bra signalement på de båda rånarna. Det är dock inga uppgifter som gjort att polisen direkt kunnat söka sig fram till några misstänkta gärningsmän.

– Under fredagen har en ordentlig undersökning gjorts på rånplatsen och under dagen söker vi vittnen till händelsen i närområdet, säger Stefan Gustafsson.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons