Annons
Nyheter

Oenigt beslut om Lassalyckan

I går togs beslutet om Lassalyckan. Både läktare och klubbhus finns med. Men moderaterna valde att inte delta i beslutet.
Nyheter • Publicerad 20 april 2010

Det är en intensiv process som föregått beslutet. Så sent som för en vecka sedan sköts beslutet ytterligare. Detta för att ge partigrupperna möjlighet att tycka till. Som UT tidigare skrivit ingår numera även en reserv på 4,5 miljoner som buffert i det fall kalkylen spricker.

I går kunde kommunstyrelsens arbetsutskott ta beslutet som ger klartecken till satsningen. Det bygger på det förslag som var upp till diskussion för en vecka sedan. I beslutet ingår såväl läktare vid A-planen som klubbstuga för UIFK.

Annons

Moderaterna valde att inte delta i beslutet. Carljohan Molander är försiktig i sin kommentar om skälet till partiets ställningstagande.

– Vi hade velat ha en tydligare genomgång av det koncept som Lassalyckan kommit att bli. Vår utgångspunkt är att det finns vissa delar som måste prioriteras och som även ska harmoniera med den budget som satts upp.

I beslutet deltog Roland Karlsson (C), Allan Olsson (KD), Mattias Josefsson (S) och Barbro Westermark (S). Carljohan Molander (M), valde alltså att inte delta i beslutet.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons