Annons
Nyheter

Nytt pris till systrarna Bolon

1 100 kvinnliga företagare var nominerade. Vinnare av titeln Årets företagerska i tävlingen Beautiful Business Award blev systrarna Eklund från Ulricehamn.
Nyheter • Publicerad 30 januari 2013
Hans Börsvik , vd Pwc, Annica Eklund, Bolon, näringsminister Annie Lööf och Anna-Clara Blixt Modin från StagePool vid prisutdelningen i Stockholm i tisdags kväll.
Hans Börsvik , vd Pwc, Annica Eklund, Bolon, näringsminister Annie Lööf och Anna-Clara Blixt Modin från StagePool vid prisutdelningen i Stockholm i tisdags kväll.Foto: Pressbild

Det är Pwc, Tillväxtverket och nätverket Driftig.nu som står bakom tävlingen. Priser i tre kategorier delades ut på en gala i Stockholm på tisdagskvällen. Det tyngsta priset fick Annica Eklund ta emot. Hon och systern Marie är tillsammans Årets företagerska.

Tävlingen har enligt arrangörerna skapats för att lyfta fram kvinnliga företagare som förebilder.

Juryns motivering löd: "Med design, kvalitet och affärsmässighet har företaget tagit en helt ny position på den globala marknaden. Med stort driv och en tydlig vision har de gjort gammalt till nytt och skapat mode av en traditionell produkt. Med sin glöd rockar företaget brallorna av en hel värld."

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons