Annons
Nyheter

Nu förlust för UIFK

Det höll inte hela vägen för UIFK hemma mot Assyriska Turabdin. Det blev en ny förlust med uddamålet, trots att UIFK ledde med 1–0 i halvtid. Daniel Helin nickade in bollen i slutet av första halvlek.
Nyheter • Publicerad 7 juni 2014

Men bortalaget tog över alltmer. En bit in i andra halvlek kom kvitteringen och i slutet av matchen kom segermålet. Det blev alltså förlust 1–2.

– Det var tufft, tungt, sved och gjorde ont, säger tränaren Marcus Sjöbring.

Annons

Gästerna fick en man utvisad efter halva andra halvlek, men bara några minuter senare blev även UIFK en man mindre, när Emil Laposa fick sitt andra gula kort.

– Vi blir för passiva, håller inte bollen. Det har varit så hela säsongen. Så fort vi får en liten medgång kommer en motgång som slår med dubbel kraft, säger mittfältaren Sebastian Johansson.

Leif Dahl

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.