Annons
Nyheter

Motorvägsbygget är igång

På onsdagsförmiddagen togs de första spadtagen till motorvägen förbi Ulricehamn. Nu är etapp två av sträckan Dållebo-Hester igång, och under februari väntas anbud till den första och sista etappen.
– Varsågoda, vägen är där, sade Lars Holmin och guidade besökarna från det uppställda partytältet ut till byggarbetsplatsen och de väntande maskinerna.
Läs mer i torsdagens UT.
Nyheter • Publicerad 6 februari 2013
Med koncentrerad min öste Lars Holmin ur ett par skopor jord, och så var motorvägsbygget officiellt igång. I grävmaskinen till höger tar även Håkan Wennerström från Trafikverket de första spadtagen.
Med koncentrerad min öste Lars Holmin ur ett par skopor jord, och så var motorvägsbygget officiellt igång. I grävmaskinen till höger tar även Håkan Wennerström från Trafikverket de första spadtagen.Foto: Kajsa Kettil
Kajsa Kettil
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons