Annons
Nyheter

Mordmisstänkt kvinna frisläppt

Kvinnan i 50-årsåldern är fortfarande misstänkt för mord. Trots det släpps hon nu på fri fot.
Nyheter • Publicerad 3 december 2010

Kvinnan greps och häktades i juli i år efter att en död man hittats nedgrävd i skogen mellan Åsarp och Vartofta. Mannen, hemmahörande i Gislaved, hade tidigare anmälts försvunnen efter en bilresa mellan Ulricehamn och Falköping.

Polisen har länge väntat på en rapport från obduktionen. Enligt Sveriges radio Skaraborg väntar polis och åklagare också på andra provsvar. När de nu dröjer släpps kvinnan ur häktet.

Annons

– Det är förstås inte bra att någon som är misstänkt för ett allvarligt brott kommer ut, men vi har inga besked om hur länge obduktionsprotokollet dröjer, säger Lars Johansson, chef på länskriminalen i Skövde till Radio Skaraborg.

– Det går inte att ha henne sittande i häkte längre.

Åklagaren Marianne Aldén har för en kort tid sedan sagt till UT att det inte finns någon annan misstänkt för mordet. Länskriminalens chef Lars Johansson säger till Radio Skaraborg att den tidigare häktade kvinnan är fortsatt misstänkt.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons