Annons
Nyheter

Misstänkt ha sparkat medvetslös i huvudet

En man i 20-årsåldern med anknytning till Ulricehamn misstänks för en grov misshandel där han bland annat ska ha sparkat och stampat på en mans huvud.
Nyheter • Publicerad 14 oktober 2011

Misshandeln ska enligt åtalet ha skett i juli i Borås. Den misstänkte mannen sägs ha dragit eller puttat ner offret för en trappa så att han hamnade med ansiktet i asfalten och blev medvetslös. Därefter ska han ha stampat och sparkat honom i ansiktet och på huvudet.

Den åtalade mannen erkänner att han misshandlat mannen men säger att det var den andre som gick till angrepp på honom.

Annons

Mannen misstänks också för flera andra allvarliga brott, bland annat grov skadegörelse i en lägenhet, där han sägs ha sparkat sönder dörrar, krossat fönster, krossat toalettstolen och brutit av en nyckel i låset.

I juni ska han ha brutit sig in i en gårdsbyggnad utanför Ulricehamn och stulit en röjsåg och en elsåg.

I sin bostad ska mannen dessutom ha planterat åtta stycken cannabisplantor och sedan använt dessa för att göra cannabis. Mannen har dessutom i bostaden haft nästan 500 gram cannabis.

Vid tre olika tillfällen i maj i år ska mannen ha stulit chokladkakor från Ica på Knalleland, vid varje tillfälle stal han 68 stycken chokladkakor.

Vid ett annat tillfälle ska mannen ha tagit tretton flaskor aceton.

Mannen åtalas också för till exempel våldsamt motstånd och för att ha använt amfetamin.

Mannen har helt eller delvis erkänt alla brotten han åtalas för.

Anders Rosenberg
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons