Annons
Nyheter

Misstänks ha gjort cannabis

En ung man misstänks ha framställt över ett kilo cannabis på en liten ort i Tranemo kommun. Dessutom hade han en pistol som han inte hade rätt att ha.
Nyheter • Publicerad 10 januari 2014

Den 24-årige mannen åtalas nu vid Borås tingsrätt för flera brott.

Det var i september det uppdagades att mannen hade gjort cannabis och att han hade haft en pistol hemma utan att ha rätt till det. Vid tillfället var mannen dessutom påverkad av narkotika.

Annons

För detta åtalas han för narkotikabrott, ringa narkotikabrott och vapenbrott.

Tre veckor senare togs mannen återigen av polis. Den här gången skedde det på länsväg 157 i höjd med Marbäck. Då hade mannen 44 gram cannabis på sig. Dessutom hade han kniv och var även vid det här tillfället påverkad av narkotika. Därför blir det åtal för brott mot knivlagen, ringa narkotikabrott och rattfylleri.

Ytterligare några dagar senare åkte mannen fast igen när han körde bil samtidigt som han var påverkad av narkotika, den här gången på en ort i Tranemo kommun.

Anders Rosenberg
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons