Annons
Nyheter

Misshandel och hot på bensinstation

De tre männen från Borås slog och hotade flera personer. Dessutom ska de ha förstört en bil genom att slå och hoppa på den.
Nyheter • Publicerad 11 maj 2011

Detta enligt åklagaren som nu åtalar de tre männen för misshandel, hot och skadegörelse.

Det är en gammal händelse som nu till sist har utretts klart och lett till åtal. Det hela hände den 9 augusti 2009 vid en bensinstation i ett mindre samhälle i Ulricehamns kommun. En av de tre männen, en 26-åring, ska ha slagit en man flera gånger med en markisvev hårt mot huvudet, kroppen och ena armen.

Annons

En kvinna försökte ingripa, men då ska 26-åringen ha hotat henne genom att höja veven mot henne och säga att hon ska hålla käften och sätta sig med de andra. Mannen ska sedan även ha sparkat kvinnan i magen.

Den yngsta av männen, en 21-åring, ska vid samma tillfälle ha hotat, slagit och knuffat omkull en annan man.

26-åringen, tillsammans med den tredje mannen, också han 26 år, ska sedan ha misshandlat ytterligare en man genom att ta stryptag, slå och trycka markisveven i magen på honom.

Alla tre av de åtalade sägs också ha skadat en bil genom att slå med veven på den samt stå, sitta och hoppa på den.

Anders Rosenberg
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons