Annons
Nyheter

Masa livs slår upp portarna

Under fredagen var det invigning för nya grönsaksbutiken Masa livs i centrala Ulricehamn.
Ulricehamn • Publicerad 7 augusti 2020 • Uppdaterad 11 augusti 2020
Lamis Al Serri serverar baklava under invigningen av sin och makens nya grönsaksbutik Masa livs.
Lamis Al Serri serverar baklava under invigningen av sin och makens nya grönsaksbutik Masa livs.Foto: Lydia Andersson

Väggarna är fyllda av färsk frukt och grönsaker. Vid kassan står ett fat med baklava och en skål med chokladpraliner. I veckor har ägarna Lamis och Anwar Al Serri jobbat för att få butiken redo i tid, och under fredagen var det äntligen dags för invigning.

– Det har varit lite stressigt, men det känns jättebra, vi är jätteglada över att ha öppnat vårt eget företag, säger Lamis Al Serri och ler stort.

Annons

Strax efter klockan 11 börjar kunder och nyfikna besökare trilla in. Per-Olof och Peder Danesved läste om eventet på Facebook och bestämde sig för att titta in.

– Vi tycker det är roligt med mindre butiker, det är lite spännande. Allt är väldigt fräscht och enkelt, säger Peder Danesved.

Adel Ahed passar på att köpa bananer och tomater.

– Här ser väldigt fint och bra ut, säger han glatt.

Peder och Per-Olof Danesved får provsmaka baklava under invigningen. De köper även med sig frukt hem.
Peder och Per-Olof Danesved får provsmaka baklava under invigningen. De köper även med sig frukt hem.Foto: Lydia Andersson

Lydia LyckelidSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons