Annons

Läs UT:s världscupbilaga i sin helhet

Precis som 2017 och 2019 har UT producerat en matig bilaga inför världscuptävlingarna på Lassalyckan. Läs om världsstjärnorna, de lokala hoppen och frivilligarbetarna här.
Ulricehamn • Publicerad 4 februari 2021
Hanna Falk spurtar mot mål i världscupstafetten 2019. Den här gången är det sprintstafett som gäller. Läs om den och mycket annat i UT:s .\nHanna Falk spurtar mot mål i världscupstafetten 2019. Den här gången är det sprintstafett som gäller. Läs om den och mycket annat i UT:s .
Hanna Falk spurtar mot mål i världscupstafetten 2019. Den här gången är det sprintstafett som gäller. Läs om den och mycket annat i UT:s .\nHanna Falk spurtar mot mål i världscupstafetten 2019. Den här gången är det sprintstafett som gäller. Läs om den och mycket annat i UT:s .Foto: Jonas Emtervall

Bilagan distribuerades till samtliga hushåll i Ulricehamns kommun, lördagen den 30 januari. Nu är den även fri att läsa digitalt.

Jonas EmtervallSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons