Annons
Nyheter

Läs DN och Expressen med din UT-prenumeration – så tar du del av +Allt

Lokala nyheter från Ulricehamn och Tranemo, DN.se och Expressen Premium, allt med samma inloggningsuppgifter. Ja, det blir nu verklighet när UT går in i samarbetet +Allt.
Det innebär en hel del spännande nyheter för dig om är eller blir prenumerant.
+Allt • Publicerad 7 maj 2024 • Uppdaterad 9 maj 2024
Prenumeranter på UT kan nu läsa tidningar som Borås Tidning, Falköpings Tidning och Jönköpingsposten med sitt UT-inlogg. ”För UT-prenumeranten är +Allt särskilt bra” säger chefredaktör Henrik Erickson.
Prenumeranter på UT kan nu läsa tidningar som Borås Tidning, Falköpings Tidning och Jönköpingsposten med sitt UT-inlogg. ”För UT-prenumeranten är +Allt särskilt bra” säger chefredaktör Henrik Erickson.

Gota Media, den koncern där Ulricehamns Tidning ingår, och Bonnier News Local har ett partnerskap som nu ger prenumeranter tillgång till nyheter och reportage från fler titlar.

Det innebär att du som har något av paketen Premium, Total eller det helt nya paketet +Allt nu kan läsa DN, Expressen och över 50 lokala nyhetstidningar digitalt. Du har samma inloggningsuppgifter överallt. Dessutom får du tidningsappen Arcy med över 100 magasin, så som Amelia, Allt om Resor och Teknikens Värld.

Annons

– Jag tror att jag under 15 års tid hört tidningsläsare jämföra Spotify med sin tidningsprenumeration och många har undrat när det den dagen kommer då du med en prenumeration kommer åt att läsa allt. Alla svenska tidningar ingår inte i +Allt men det känns faktiskt bra på riktigt att vi med det här steget kommer ganska långt däråt, säger Henrik Erickson som är chefredaktör på Ulricehamns Tidning.

– För UT-prenumeranten är +Allt särskilt bra då alla lokala morgontidningar runt Ulricehamn och Tranemo ingår. Nu går det att läsa nyheter från Borås Tidning, Värnamo Nyheter, Jönköpingsposten och Falköpings Tidning med UT-inloggningen, fortsätter Erickson.

Du som i dag har paketet UT Digital Bas kan enkelt uppgradera din prenumeration till +Allt på Mina Sidor till ett förmånligt pris.

Här har vi samlat frågor och svar om hur +Allt fungerar:

Fråga & Svar

I vilka paket ingår +Allt?

+Allt ingår i paketen Digital Premium (e-tidning), Total (papperstidning) och det nya paketet som heter +Allt (UT:s sajt + andra nyhetssidor).

Om du har paketet Digital Bas behöver du uppgradera till +Allt-paketet för att kunna läsa innehåll från andra tidningar. Läs mer här.

Fråga & Svar

Vilka andra tidningar kan jag läsa med +Allt?

Du kan läsa alla artiklar online på DN.se, Expressen.se och alla sajter inom Bonnier News Local och Gota Media. Det är över 50 nyhetssajter över hela landet. Bland annat ingår Borås Tidning och Jönköpingsposten. Här kan du hitta listan över alla sajter som ingår.

Dessutom får du alla premiumartiklar på webbsidor som amelia.se, alltomresor.se, skonahem.se och teknikensvarld.com.

Sist men inte minst får du obegränsad läsning av över 100 magasin digitalt i appen Arcy.

Fråga & Svar

Hur loggar jag in på de andra nyhetssajterna?

Du kommer åt alla sajter med samma inloggningsuppgifter.

Om du bara har ett konto på Ulricehamns Tidning sedan tidigare så loggar in med samma inloggningsuppgifter på ut.se och alla andra sajter.

Om du har ett Bonnierinlogg sedan tidigare, till exempel på DN.se, så ska du använda de inloggningsuppgifterna för att även komma in på ut.se.

När du loggat in på en sajt så kommer du åt alla andra sajter inom +Allt-samarbetet med ett enkelt knapptryck. Du kommer inte behöva skriva in ditt lösenord varje gång.

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, testa att återställa lösenordet.

Behöver du hjälp? Kontakta Kundcenter på 0321 262 00.

Fråga & Svar

Vad kommer +Allt att kosta?

Du som har paketen Premium eller Total får allt innehåll i +Allt inbakat utan någon extra kostnad.

Det nya specialpaketet +Allt (ut.se och andra nyhetssajter) kommer att kosta 199 kronor/mån. Men just nu har vi ett lanseringserbjudande. Få ditt prova-på-erbjudande här.

Du som har Digital Bas kan uppgradera till +Allt och behålla ditt pris i tre månader. Läs mer om byte av prenumerationsform på Mina sidor.

Gabriel AlmlöfSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons