Annons
Nyheter

Lager 157 öppnar butik i Uppsala

Luftigt, avskalat och nära stadskärnan – så blir den nya butik Lager 157 i höst öppnar i Uppsala.
Nyheter • Publicerad 6 augusti 2011

Lager 157 riktade länge i sig på att starta butiker på mindre orter. I våras ändrade företaget riktning något och etablerade butik i Höganäs. I dagarna blev det klart att företaget köper en 1 500 kvadratmeter stor lokal nära Uppsalas stadskärna. Enligt varumärkesansvarig Jonas Ivarsson blir det en luftig, avskalad inredning där plaggen ska exponeras tydligare.

– Det ska kännas som att man går på fina gatan fast när man tittar på prislappen så får man en chock, förklarar Jonas Ivarsson.

Annons

Anledningen till Uppsalasatsningen är dels att Höganäsbutiken blev en framgång och dels att företaget upplever staden som ett expansivt område där mycket nybyggnation planeras.

– Vi har märkt att när vi är nära stora städer så drar vi folk. Så vi har stora förhoppningar om den nya butiken, säger Jonas Ivarsson.

Inom kort påbörjas ombyggnaden av den långsmala lokalen som har sju meter i takhöjd. I mitten av oktober öppnar den nya butiken.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons