Annons
Nyheter

Kvinna avliden efter trafikolycka

En av de skadade vid fredagskvällens trafikolycka på riksväg 40 strax utanför Ulricehamn har avlidit. För en annan är tillståndet fortfarande allvarligt.
Nyheter • Publicerad 3 maj 2014

Enligt pressjouren på Södra Älvsborgs sjukhus är det en yngre kvinna som avlidit.

Hon skadades allvarligt vid den trafikolycka som inträffade vid halv sex-tiden på fredagskvällen nära det nya Hössnamotet.

Annons

Efter olyckan opererades kvinnan på Säs, men hennes liv gick alltså inte att rädda.

Kvinnans anhöriga har underrättats. Ulricehamns kyrka och församlingshem håller öppet under lördagen. Personal från kyrkan och kommunens grupp för psykiskt och socialt omhändertagande finns på plats för de som behöver samtala eller få stöd i sorgearbetet.

En annan person som skadades vid trafikolyckan vårdas vid Södra Älvsborgs sjukhus. Tillståndet är på lördagskvällen fortfarande allvarligt, uppger sjukhusets pressjour enligt Borås Tidning. Ytterligare två personer skadades, men i deras fall handlade det om lindriga skador.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons