Annons
Nyheter

Katt vill flytta in på Hester 3

I nästan en månads tid har en gråspräcklig katt försökt charma personalen på äldreboendet Hester. Den får mat men inte husrum.
Nyheter • Publicerad 16 september 2010
Katten vill gärna flytta in på Hester var skrämd av skrammel från byggnadsarbetare då UT var på besök. Här är den förevigad via mobilkamera.Foto: Läsarfoto: Peter Andersson

Katten dök upp utanför Hesters avdelning 3 F i slutet av sommaren. Personalen tänkte inte så mycket på den till en början men besöken blev allt mer frekventa.

– Till slut så var den här varje dag och till sist så bestämde den sig för att stanna här, säger Carina Davidsson som jobbar på avdelningen.

Annons

Missen blev allt tunnare och vårdpersonalen kunde inte annat än att ge den lite mat.

– Den var liten och mager och vi tyckte synd om den, säger Jessica Fridén.

Personalen har kontaktat polisen men de kan inte göra något. Nu undrar personalen om någon känner igen den spräckliga katten.

– Kanske finns det någon som äger katten och vill ha den tillbaka den. Vi kan inte ta in den här och tycker det är synd att den bara ska stryka omkring, säger Carina Davidsson.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons