Annons
Nyheter

Kaksugen tjuv länsade källarförråd på tomtar

Inbrottstjuvar härjade i två av Tranemobostäders flerfamiljshus i Limmared i helgen – och stillade hungern med stulna kakor.
Limmared • Publicerad 7 november 2022
Julpynt stals vid ett inbrott i Limmared i helgen. Arkivbild.
Julpynt stals vid ett inbrott i Limmared i helgen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Här saknas innehåll

Ett flerfamiljshus på Storgatan i Limmared fick påhälsning av tjuvar under helgen. En kvinna i 80-årsåldern har i en polisanmälan angett att hon blivit av med ett antal tomtar i porslin. Det saknas också två påsar köttbullar och tre påsar frysta kakor.

Ytterligare ett källarförråd i samma fastighet blev uppbrutet. En kvinna i 85-årsåldern har i sin polisanmälan uppgett att hänglåset till förrådet var uppbrutet och efter en snabb genomgång kunde konstateras att en dvd-spelare försvunnit.

Annons

Någon gång under gångna veckan drabbades ytterligare ett av Tranemobostäders flerfamiljshus i Limmared av ett inbrottsförsök. En källardörr på Rosenhöjdsgatan var uppbruten, men ingenting har konstaterats stulet.

Jens AugustinssonSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons