Annons
Nyheter

Janne Önnerud underhöll på Kullen

Det var trångt om utrymmet när Janne Önnerud underhöll på Kullen. För det var många som ville lyssna till den forne idolen med den karakteristiska rösten.
Nyheter • Publicerad 14 mars 2013
Det går inte att ta miste på Janne Önneruds speciella röst och inte minst när han sjunger gamla hitlåtar som Tommy, Är du min älskling än och Kärlekens hus.FOTO: Leif Fjellström
Det går inte att ta miste på Janne Önneruds speciella röst och inte minst när han sjunger gamla hitlåtar som Tommy, Är du min älskling än och Kärlekens hus.FOTO: Leif FjellströmFoto: 

I tisdags var det samling i gemensamhetssalen på Kullen för Attendo cares brukare. Janne Önnerud, en gång i tiden sångare och trummis i The Hounds och därefter med en karriär som soloartist, är uppenbarligen fortfarande populär hos den äldre generationen. För det var i princip fullspikat när de boende på Kullen och andra av Attendo Cares brukare i närområdet tog tillfället i akt att få lyssna på ett urval av de gamla hitlåtarna från förr.

– Vi skulle egentligen varit på Trädgården men det hade blivit en dubbelbokning så det fick bli den här lösningen, säger Gisela Hahn från Attendo care.

Annons

– Det blir ju lite för trångt för att dansa men blir nog bra ändå.

Vilket det uppenbarligen blev, för efter lite inledande teknikstrul så fick Janne Önnerud och hans gitarrist Torgny Stoor grepp om åhörarna och visade att det fortfarande kunde svänga ordentligt om Kärlekens hus.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons