Annons
Nyheter

Flyttstök för fastighetsbolag

Ett angenämt problem, tycker Majblomman Fastigheter AB, som till slut lyckades hitta ny lokal för sitt kontor i Ulricehamn.
Nyheter • Publicerad 8 oktober 2010
Inflyttning på gång för Liselotte Andersson, platsansvarig för Majblomman Fastigheter AB i Ulricehamn.
Inflyttning på gång för Liselotte Andersson, platsansvarig för Majblomman Fastigheter AB i Ulricehamn.Foto: Christer Seldevall

Liselotte Andersson, platsansvarig för Majblomman i Ulricehamn, är mitt i flyttstöket i den nya lokalen i hörnet Storgatan 24/Stora Torget (före detta Kickslokalen). På golvet runt hennes blivande arbetsplats står ouppackackade bruna kartonger, pärmar och kontorsstolar. Under ett skrivbord ligger en man och monterar kabel.

– Vi har fram tills nu huserat i vår fastighet vid Järnvägstorget. Men ombyggnaden av den till lägenheter börjar nu bli klar. Så därför fick vi flytta på oss, säger Liselotte Andersson.

Annons

Är detta en permanent lösning?

– Inte alls. Att vi flyttar hit nu kommer inte att påverka kommunens eventuella planer på att använda huset som Stadsbibliotek. Vi räknar med att stanna här i max ett år. Förhoppningen är att under den perioden finna en permanent lösning för vårt kontor.

Vad har ni för strategi för verksamheten i Ulricehamn?

– Enligt vår vd kommer vi att växa ytterligare. Vi tror på en positiv utveckling för Ulricehamn med ett ökat invånarantal. Exempelvis visade det sig vara ett mycket stort intresse för de lägenheter vi nu håller på att färdigställa vid Järnvägstorget.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons