Annons
Nyheter

Flera stölder i Ulricehamn – tjuvar sugna på Halloweenpynt

Flera småstölder och även ett inbrottsförsök när helgens brott i Ulricehamn summeras.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Ulricehamn • Publicerad 31 oktober 2022 • Uppdaterad 1 november 2022
Ett plastskelett rövades bort från en villaträdgård i Ulricehamn under helgen. Händelsen är polisanmäld. Arkivbild.Foto: Hanna Franzén/TT

En kvinna i 45-årsåldern i Ulricehamn blev under helgen berövad sitt halloween-pynt. I polisanmälan nämns bland annat att ett plastskelett saknas.

Ett källarförråd i Ulricehamn hade också påhälsning av tjuvar under helgen. Deras stöldtörst släcktes dock snabbt, då det stulna godset enligt polisanmälan var begränsat till ett antal burkar Coca cola.

”I polisanmälan nämns bland annat att ett plastskelett saknas”
Ur texten
Annons

En kvinna i 85-årsåldern i Hökerum utsattes också för ett inbrottsförsök, då tjuvar, utan att lyckas, försökte bryta upp ett fönster i bostaden.

Tidigare under veckan blev också en person i Hökerum av med en mobiltelefon i kapprummet på skolan.

En man i 25-årsåldern har också polisanmält att han tidigare under gångna veckan bestals på ett okänt antal liter bensin, då hans bil slangades på Ubbarps långtidsparkering.

För en dryg månad sen rapporterade UT om att tre bilar på samma parkering utsattes för katalysatorstölder.

Jens AugustinssonSkicka e-post
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons