Annons
Nyheter

Fler stölder på landsbygden

I helgen har det skett flera stölder av bland annat verktyg från förråd och garage på landsbygden.
Nyheter • Publicerad 31 oktober 2011

Bland annat stals ett släp och en gräsklippare i Tvärred, en motorsåg i Liared och en släpkärra samt verktyg i Hökerum.

En del av det stulna har sedan återfunnits. Släpkärran som stals i Hökerum återfanns sedan ett par kilometer söderut tillsammans med en del annat stöldgods. Bland annat var släpet då lastat med en åkgräsklippare, som inte kom från gården där kärran hade stulits.

Annons

Det har varit flera liknande stölder på landsbygden i Ulricehamns kommun under hösten och polisen uppmanar boende att ha ordentliga lås, märka sina ägodelar ordentligt samt hjälpas åt att hålla uppsikt.

– Det är viktigt att märka grejerna, problemet är att vi ibland hittar sådant vi tror är stöldgods men inte vet vems det är, säger Stefan Andersson vid polisen i Ulricehamn.

Tidigare har det bland annat varit flera uppmärksammade stölder av fyrhjulingar, åkgräsklippare och verktyg i den nordöstra delen av kommunen.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons