Annons
Nyheter

Festivalgeneral kan bli Årets profil

Sebastian Andersson, mannen bakom Uport, har blivit nominerad till Årets profil 2013 för utveckling av turism i Sjuhärads landsbygd.
Nyheter • Publicerad 16 september 2013

– Det är stort. Det spelar inte någon roll om jag vinner eller inte, säger Sebastian Andersson som nyss fått beskedet om nomineringen.

Han uppskattar att hans jobb med festivalen har uppmärksammats, även utanför Ulricehamns gränser.

Annons

– Bara det att man blivit sedd, det är hedrande, säger han.

Det är Turistbyrån i Ulricehamn som nominerat Sebastian Andersson till utmärkelsen.

– Han har drivit igenom ett så stort evenemang. Det tycker vi är fantastiskt, säger turistchef Camilla Palm.

Det är främst hans engagemang bakom Uport som ligger bakom nomineringen, men även andra event som anordnats på Bryggan under året.

– Det händer mycket därnere. De är drivkraftiga och lockar till sig mycket folk både från Ulricehamn och utanför, säger Camilla Palm.

Vem som blir utsedd till Årets profil tillkännages den 27 september. I juryn sitter representanter från Leader Sjuhärad och Borås Tidning, och det är också de som står bakom priset.

Samma dag utses även Bästa värd inom turismnäringen i Sjuhärad. Från Ulricehamns kommun är Annette och Mikael Isaksson på Gudebo Gård nominerade.

Lisa Jalakas

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons