Annons
Nyheter

Fängelse för stöld i affär

En ung man från Ulricehamns kommun har av Borås Tingsrätt dömts till tre månaders fängelse. Detta sedan åtalats för stöld i en affär i centrala Ulricehamn.
Nyheter • Publicerad 30 september 2010

Mannen, som dömdes mot sitt nekande, är trots sin ungdom tidigare rättsligt belastad för både stölder, misshandel och ringa narkotikabelopp.

Vid det nu aktuella stöldtillfället fälldes han efter vittnesuppgifter från både personal i affären som personer utanför, som sett mannen springa ur affären.

Totalt stals 4320 kronor ur affärens kassaapparat och därtill skadades ett par glasögon när ett ställ med solglasögon vältes omkull när mannen, under visst tumult, ertappades vid kassaapparaten och slet sig fri. De stulna pengarna samt kostnaden för de förstörda glasögonen ska den dömde nu återbetala till affären.

Jörgen Wester
Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons