Annons
Nyheter

Encase UF bästa företag

Encase UF utsågs på lördagseftermiddagen till bästa lokala UF-företag.
Nyheter • Publicerad 23 februari 2013
Johanna Nilsson, Adam Melltoft, Kim Bodeklint, Josefine Svensson och Viktoria Petersson i Encase UF var nöjda efter prisutdelningen.
Johanna Nilsson, Adam Melltoft, Kim Bodeklint, Josefine Svensson och Viktoria Petersson i Encase UF var nöjda efter prisutdelningen.Foto: Kajsa Kettil
Retain UF fick pris för bästa monter.
Retain UF fick pris för bästa monter.Foto: Kajsa Kettil

Redan på fredagen fick företaget ett pris, då för bästa affärsplan. På näringslivsmässan på lördagseftermiddagen var det dags igen. UF-företaget, som säljer läderfodral till mobiltelefoner, fick totalt fyra priser. Bland dessa smällde nog utmärkelsen Bästa UF-företag på Tingsholmsgymnasiet högst.

– Vi har lagt ner mycket tid och försökt vara noggranna, vi har ett bra samarbete och inte mycket konflikter i gruppen, säger Kim Bodeklint.

Annons

– Och så lade vi ner mycket tid på affärsplanen, tillägger Josefine Svensson.

Företagets Adam Melltoft utsågs till bästa säljare. Så här förklarar han sina färdigheter:

– Jag har inte svårt för att börja prata med folk, sedan försöker jag skapa ett behov hos kunden så att de måste köpa vår produkt, säger han.

Även Retain UF och Trändigt UF uppmärksammades under prisutdelningen. Juryn ansåg att Retain UF med sina färgglada sittdynor bäst kopplade ihop montern med produkten.

– Det var något vi verkligen försökte göra. Nu ska vi fortsätta utveckla montern till mässan på Åhaga, säger Elin Nöremark.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons