Annons
Nyheter

Elvis för hela slanten gav valuta för inträdet

Det var Elvis för hela slanten under två kvällar. Det drog fulla hus på hotell Bogesund.
Nyheter • Publicerad 26 oktober 2010
Publiken rycktes med när Kenny and the Moondogs och Ulricehamns Kammarkör bjöd på klassiska Elvis-låtar.
Publiken rycktes med när Kenny and the Moondogs och Ulricehamns Kammarkör bjöd på klassiska Elvis-låtar.Foto: Leif Dahl

I två akter berättades historien om Elvis Presley, från födelseorten Tupelo i Mississippi till den sista skivan på 70-talet.

Bandet Kenny and the Moondogs och Ulricehamns kammarkör gav tillsammans mäktiga versioner av de välkända låtarna. Som lite mellansnack berättade Matts Lundgren i kören valda delar av historien.

Annons

De flesta i publiken var, som man kunde vänta sig, från den generation som höll Elvis som den störste. Men det fanns även yngre och de var inte mindre entusiastiska.

Scenen, med tillhörande catwalk, tog upp det mesta av utrymmet som fanns utöver restaurangborden, men det hindrade inte några från att dansa. I synnerhet under den andra delen av föreställningen. Det gick i något fall riktigt långt med inlevelsen och det var knappt att Kenny kunde hålla sig till texten i något fall.

Leif Dahl

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons