Annons
Nyheter

Dyra avgifter i Tranemo

Tranemo är fortsatt en av de kommuner i Sverige där invånarna betalar mest för vatten, värme, el och uppvärmning. Ulricehamn är billigare - men inte billigt.
Nyheter • Publicerad 14 november 2013

Sophämtning, vatten och avlopp, el och uppvärmning behöver alla som vill bo någorlunda bekvämt och civiliserat. Vad det kostar beror på var du bor.

I en färsk undersökning där Sveriges kommuner rankas utifrån prisläge hamnar Ulricehamn på 174:e plats och Tranemo på 253:e plats.

Annons

Priset har ökat med 3,3 procent i snitt i hela Sverige jämfört med i fjol. I Ulricehamn och Tranemo ligger prisökningen på 3,5 respektive 4,4 procent.

Bakom undersökningen, som har genomförts varje år sedan 1996, ligger den så kallade Nils Holgersson-gruppen, där bland annat Hyresgästföreningen och HSB ingår.

Så här jobbar Ulricehamns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons